fdbhdfbh

sitter i årjäng hos mamma,har varit ute och kört bil med pappa idag,i kväll kommer jenni wiee,blir lite party.. den 15.e mars flyttar jag och börge  in i huset :).. ska bli bättre på att blogga nu . finns inte så mkt att göra i challa så då kan det bli mkt skriva.. har färgat håret blondt med och kiippt mig. blev rät bra men jag passar bättre i mörkt men kul att ändra lite då och då.

nhtfnjmjkmkjk

nu ska jag snart åka hem till challa. gött att komma hem,jobbigt att åka buss bara :(..

hem

sitter här i mörkret och längtar hem till challa,längtar efter min gulle plutt.förstår inte hur jag kan längta hem så mkt när jag igentligen hatar challa och det är hur tråkigt som hellst,när jag kommer ditt så längtar jag till årjäng.meni årjäng finns inte min gulle plutt så det är nog därför som jag längtar till challa..

nhngghfjgh

blev inte hem till challa i går, michelle som skulle komma och hämta mig men på grund av att jag inte hade batteri på telen och att hon inte komihåg vart min morsa bodde så åkte hon hem igen. får stanna i årjäng tills i morgon tror jag och ta bussen. ska snart ut och löra bil med pappa ska leka lite på isen idag..var hos syrran hella kvällen i går och tittade på melodifestivalen fy fan vad dåligt det har bleve.

hknjmgmhf

varit ute och kört bil med pappa.det gick faktiskt rätt så bra.. blir nog hem till challa i dag om börge orkar hämta mig vill säga ...

i årjäng

nu sitter jag i årjäng igen har redan tröttnat på challa men ändå längtar jag tillbacka,har varit i årjäng i några timmar men vill hem,fattar inte riktigt varför.kanske för att jag saknar älskling så mycket. har suttit och druckit massa öl med morsan en stund och nu är jag bara trött och ska sova. god natt folket.

RSS 2.0