hejsan svejsan

har inte bloggat på länge på grund av intensiv kursen som har tage så himla mkt tid, har sovit hos syster hella veckan med så gött att komma hem nu,börge skulle igenteligen komma i dag men han har skaffat katt,och han vill inte åka i från den första natten,eller han tog igenteligen en katt från några som var elak och misshandlade katten,

nu kom det massa monster barn. fick jätte dåligt samvete när jag inte hadde något godis hemma...

intensiv kurs

sitter hemma hos syster ryster,har prcis komme hem från intensiv kursen, har varit en bra dag, fast är trött som ett bi.har kört två grr i dag och det gick faktiskt rätt bra,jennifer höll på att köra på en gubbe sa hon.christian är ju inte så hemsk som alla säger,han har skön hummor,han kanske blir värre efter tiden vem vet. saknar min linn,leo ,pus och så klart min lilla börge,hoppas han kommer till helgen,men han kanske skulle upp till nes för cigurd fyller år. jag har ingen lust att följa med.trivs inga bra uppe på nes med allt alkholist folk,sen klarar inte mina dåliga nerver av det heller..ska sova tidigt i natt

hos syster

sitter hemma hos syster,ska sova här i natt,vi börjar ju intensivkursen i morgon. har på känn att det inte kommer gå så bra,alla andra är säkert jätte duktiga på att köra bil, jag suger som fan kan knappt drag lägget.har bara hittat den på en bil. det ska bli kul att se hur det kommer gå,måste snart sova så jag är uttvilad tills i morgon..

börge hörde föresten av sig runt 17 tiden,det hade gått bra med live.

blir tokig

bir tokig av att sitta här och vänta på att han ska ringa. får tving hit syrran eller något så jag slipper sitta och tänka..i morgon börjar intensiv kursen med gha. har på känn att de kommer gå åt helvete hella grejen , har inte läs huvud men försöka måste man ju göra.

jaha

det är fan lönlöst nu ger jag upp.hjälper inte att jag ringer som en idiot han svarar inte ändå. bara det inte har hänt honom något.tänkte skica meddelande till göran och fråga om han hört något från börge.fan att jag inte har hans far elelr mors nr.går ju söka på eniro. men ska jag värkeligen ringa och störa i denna känsliga situation?, tror inte jag har hjärta till det..

hm

klockan är 11:03 inte hört något från börge än.göran ringde i går natt runt 3 tiden,jag frågade honom om han pratat något med börge,han svarade att han pratat med honom för ca 1 tim sedan.hm han kan ringa till andra men inte till sin tjej :(.. vet att han inte sitter på sjukhuset efter som han har telefonen på.han brukar alltid vara uppe redan runt 8-10 tidn äve om hn är bakfull. han söp säkert igår fast han lovat att inte göra det. orolig för hur det går med live,men börge ringer ju inte och säger något. varje gång han är uppe på nes så får man inte tag på han förens han åkt hem,man börjar ju fundera lite på vad han igenteligen håller på med där uppe. nu kan jag ju dock förstå han efter som hans syster är sjuk och ligger på sjukhus.. tänkte jag skulle pröva att ringa han runt 12-1 tiden men får väl inget svar

inte hört något

har inte hört något från börge än så han sitter säkert fortfarande på sjukhuset hos live.tänkte skicka ett meddelande snart och fråga hur det går men väntar lite,man vill ju inte vara tjatig i en sådan känslig situation..

tråkigt

sitter här ensam och har tråkigt.trött som fan är jag med. men lägger jag mig och sover så får jag la skit för det, dom tycker jag sover för mkt i min familj, kan inte hjälpa att jag är trött 24 timmar om dyngnet. kallt som fan är det här hemma med. tror det är något fel på värmen.måste ringa tillbaka till vårdcentralen på tisdag med för prov svar. men vet redan vad svaret är så lika bra att ringa och få en ny tid så dom får kolla upp vad det är för fel på mig. kan dom inte hjälpa mig så blir det att åka till något annat ställe.. men den här gången ska jag vara hård och överdriva som fan. ändå sättet att få hjälp här ju.. värmland suger på läkar vård.

ingen böge i dag heller

blir troligen inte så att jag träffar börge i dag heller,han var tvungen att åka upp till nes för han syster är sjuk och ligger på sjukan,hon har något hjärtfel. jag skulle igenteligen med upp till nes men börge har ju ingen bil eller pengar så han kan inte hämta mig och hans pappa orka inte. får sitta här hemma och hoppas att det går bra med live..  

lördag

tjosan hejsan. sitter hemma och tråkar.börge kom aldrig tillbaka i går för han va tvungen att åka hem och bytta bil för det var fel på den han hade.men när han kom hem hade ronny och michelle lånat hans bil till oslo så han kunde inte komma :(. men i dag kommer han och hämtar mig och sen charlottenberg.

natten

det blev en jobbig kväll/natt. runt 21-22 ringer börge och säger att han är på väg hit,vem kör är det första jag frågar efter som han är dret full.ronny, michelle och någon mer svarar han. när han är i koppom ringer han och säger att dom lämnat honom där ensam. linn ställde upp på att hämta idioten. vi åkte till koppom när vi kom ditt var det ingen börge där. vi ringde och frågade vart han var, jag är på statoil i ******svarar han, hur han kom ditt är antagligen att han körde eller någon annan, så det var bara att vända och köra hem. vi körde tillbaka hem och hittade börge ensam i bilen på statoil. linn hoppa in i börges bil och körde den hem till henne. efter ca 30 minuter kommer fröknarna blå, tydligen var det någon som anmält börge för ratt fylla. börge är tvungen att bli med till arvika för att ta blod prover m.m. så jag och linn får sätta oss i bilen till arvika för att vänta på börge. han släpptes runt 03:00 tiden och blev en fri man utan problem.

ETT STORT TACK TILL LINN OCH PER-ARNE SOM STÄLLDE UPP NÄR BÖRGE VAR HELLT IDIOT. VAD HADE VI GJORT UTAN ER?.

sitter hos linn

sitter hos linn har ont som vanligt. funderar på att ringa akuten men jag vågar inte. klarar väl sta ut tills på tisdag-onsdag.
hoppas dom hittar felet då. leo springer runt på golvet och leker med en boll tror jag.. börge är full . han är ledsen och känner sig värdelös och det är mitt fel. snart kommer linns gubbe hem med

hos linn.

ska sova hos linn igen,var gött att hon frågade om jag ville komma och sova över,tänker så mkt konstiga tankar när jag är hemma,sen går jag och oroar mig efter som jag har ont.  trampade på linns katt förut gissa om jag fick skuldkänslor. den skrek som en galning och sprang iväg. linn sitter och tittar på något på youtube och skrattar.. leo (linns hund)ligger och sover på golvet. i dag har jag fått många kommentarer och fina kommentarer till och med . då blir jag glad. tackar er .

stannar nog hemma från kursen i morgon känner mig inte riktigt på topp. mkt som krånglar med kroppen just nu. förkyldning m.m.. saknar min lilla börge.. inte det vackraste namnet men han är vackrast i mina ögon iaf ...

nu blev jag sugen på syrrans kanellbulletoast med. nu blev ni att nyfikna på vad det kan vara?

1 ta ett bröd kleta på lite smör
2 ta ett till bröd med smör
3 ta på kanell och socker på båda
4 lägg bröden uppe på varandra
5 ready to toast 

lät som en beskrivning till idioter men men

trött

är trött och grinig som ett bi, går knappt att prata med mig innan jag exploderar typ..

kursen

nu sitter jag på kursen ute på kyrkerud. är raslös som fan . ingenting att göra typ,lust på att gå hem och sova.2 hella timmar kvar..jag är iaf inte ensam i dag lenny och caroline är här med om det nu var så dom hette.. kanske ska gå upp en sväng till jennifer sen om jag orkar,hon har rammalt av pollen så hon har ont i bennet så hon kan inte gå*stackars henne*. ska fråga börge om han vill kommma hit till helgen i stället.

varit på vårdcentralen

varit på vårdcentralen nu. det var inte urinvägsinfektion och är troligen inte klamydia heller efter som det föra testet jag gjorde var negativt .dom ville inte ens göra några mer test och då blev jag faktiskt riktigt sur. jag vill ju inte gå runt och bli steril precis..

nu ligger jag i sängen brevid linn och leo.bara lilla pus som saknas här i sängen hemma hos linn . linn hade problem med sin flaggstång förut,när vi kom hem från vårdcentralen så stod den på halv stång.linn fick panik och sa folk kommer ju tro att någon är död här vi måste få ner den eller upp den igen ..vi började det stora projektet att försöka få ner den . flaggstångs snöret hadde tvinnat sig så vi fick klippa av det och dra som idioter, det roliga var att det där jävla snörret satt så högt upp , vi prövade först med stegge,ingen av oss vågade gå specellt högt upp på den för det var vingligt som fan,sen fick linn syn på en pall som hon hämtade. hon saknade typ 3 mm för att nå upp,hon sträkte och antsträngde sig och nådde upp tillslut och fick klippa av snörret. men sen kon nästa problem. snörret var tvinnat typ en halv meter högre upp. då fick jag syn på en sådan korg man har på ballkonger med blommor i. den tog vi för att nå upp och sen var problemet löst.

hos linn

nu har linn vaknat :)..snart bär det i väg ner till vårdcentralen,skönt att hon vaknade så jag får med henne,

nu har den där anonyma jävlen skreve igen att jag ska växa upp,borde växa upp själv efter som du inte vågar stå för vem du är!!..blir så irriterad men antar att det är det du är ute efter. massa inlägg och det är väl ändå patetiskt. bloggen är till för att skriva ner sina känslor,tankar och funderingar och vad som händer underdagen. jag kände just då att det hjälpte mig att må bättre att skriva om det så varför ska jag inte få göra det ?...

vårdcentralen i eftermiddag då.

klockan är så mkt som 08:50. har ringt till vårdcentralen hella morgonen, tror du inte att när käringen svarar i luren och jag ska börja prata så tappar jag rösten,jag harklar mig som fan för att försöka få tillbaka den och hon skrattar lite små lätt.sen får jag iaf ut det mesta av det jag skulle säga. fick en tid runt 13:00 tiden ,tror det var 13:25. minnet är som en guldfisk. undra när linn somnade i går. sj somnade jag runt 3:00 och då var hon fullt uppe i sitt chattande med erika.jag är nervös för att gå till värdcentralen,jag tror ju alltid det värsta om allt . tror la typ jag har livmodercancer eller något,linn tror det är urinvägsinfektion som sagt,jag tror det nog är lite mer rimligt än cancer.

killar är bra dumma.

sitter hemma hos linn och en kille frågar om jag vill se han runka i cam . linn skriker ja vill se och vi tänker okej.. linn sitter även och pratar med erika och honh fick se hella grejen.




Msn nyss!




Erika säger:

Hahahah

People , I'm out säger:

People , I'm out säger:

han ska använda pennor!

People , I'm out säger:

du måste sEE!!!

People , I'm out säger:

Erika säger:

PENNOR?!?!

People , I'm out säger:

JAA!

People , I'm out säger:

han skrev de!

People , I'm out säger:

haha!

Erika säger:

VART FAN DÅ!?

Erika säger:

herrreeeegud!

Erika säger:

JAG DÖÖÖÖÖÖÖÖÖR!

People , I'm out säger:

DÖR DU?!?

Erika säger:

hahahahahaahah!

People , I'm out säger:

sprut

Erika säger:

KOM HAN NU!

Erika säger:

HAHAHA

People , I'm out säger:

VI DÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖRRR!

People , I'm out säger:

rädda oss!

People , I'm out säger:

ahaha

People , I'm out säger:

vi vet hur man uttnytjar

People , I'm out säger:

Erika säger:

hahha verkligen!!!!!


i dag måndag

gick upp vid 20 över 7 idag. skulle utt till kyrkeryd för att börja på den där kursen för arbetslösa,var ensam men det var rätt gött. jag och hon tanten prata om allt mellan himmel och jord.ska tillbaka ditt på onsdag igen, i morgon blir det att ringa läkaren igen. kissar blod och har ont som fan. hoppas på att det är vanlig urinvägsinfektion eller något. är skit nervös.

hmmm en anonym som kommenterat att jag är patetisk men vad fan är inte bloggen till för att skriva ner sina känslor eller?. man kan inte må bra 24 timmar om dyngnet hella tiden.. och om det hjälper mig att skriva ner mitt patetiska liv så varför ska jag inte få göra det?. du behöver ju inte läsa.

god kväll

har precis kommit hem,har varit ute och kört bil med mikael och hella familjen typ. putte körde typ för första gången med. höll på att skratta ihjäl mig för han fick inte start på bilen, sj så gjorde man några käringstopp men annars så gick det bra...

god morgon

klockan är 10:38 och jag har precis kleve upp ur sängen ja eller soffan .. somnade vid ca 4 tiden i går.. har en huvudvärk som jag tror tar död på mig. det värsta är att jag inte ens vågar stoppa i mig en huvudvärkstablett

god kväll

blev inte så lång helg i charlottenberg,kom hem i dag runt 13-14 tiden,börge körde hem mig efter gårdagens dramma.satt och drack några glas vin rint 19-20 tiden sen fick jag sådan jävla ångest så jag knappra i mig 7 xanor 3-4 atarax+ 2 tabletter mot migrän. hände inte så mkt mer än att jag blev hellt ner drogad. var lika fin i morse när jag vaknade,var hellt blå runt hella ögonen och pupillerna var lika stora som 5 kr, kom hem till morsan,fick säga att jag var bakfull till mitt försvar och hon gick på det. skulle igenteligen vara barnvakt i dag med börge ,men michelle och ronny ville inte ha mig där och det förstår jag... hur jävla dum i huvudet får man vara... första och sista gången har jag lovat mig själv nu....

hejsan och gos kväll

god kväll på er folket där ute. sitter på msn och pratar med linn och jenni, mina bäst vänner :).. i morgon blir det charlottenberg till sötis. ska även pröva mina nya rosa tabletter i morgon, gillar inte att pröva nya tabletter, rädd för att bli hellt konstig i huvudet, men det går säket bra. hoppas man kan bli lite normal människa nu iaf. varmt som en öken här inne med. jävla cp tangent bord som vanligt som inte gör som jag vill ... på mångag börjar jag på kursen för arbetslösa med. hörde att jag skulle få vara själv första dagen :(. inte så skoj

dagen

i dag har jag varit i t-fors och lånat pengar av patrik , han är snäll han. skulle låna pengar till min medecin men när jag kom till apoteket så hadde dom inta allt jag skulle ha men fick iaf ut en tablett form så får hoppas dom hjälper. men vill inte ta dom hella tiden för dom är ju typ som knark*skrattar*. jenni sa dom var bra iaf så får lita på henne. får se om jag får ut dom andra på måndag då..

wiee

fick inte låna pengar av mamma den elaka tanten. men har en snäll kompis jag fick låna av. bara det att jag måste ta mig till t-fors i morgon för att hämta dom. får leka lite med mammas handväska som jag gjorde när jag var mindre. 50 kr är ju inte så mkt precis..

dagen

i dag har jag varit med jennifer,var med henne ut och red häst. det var jätte skoj,var bara tvungen att cyckla ut till det där jävla stället med en gammal käring cyckel utan växlar snacka om jobbigt. var hos läkaren med, fick nya mediciner,hoppas dom hjälper nu bara. tänkte flörta med mamma så jag kan ta ut dom för jag har inga pengar som det ser ut nu, men jag vågar inte fråga henne för hon är sur så in i helvete. får la vänta till den 27:e

god morgon

god morgon folket. suttit i telefonen hella morgonen för att försöka få en tid hos min läkare, fick prata med en sköterska, hon tyckte mitt fall lät rätt alvarligt så hon skulle försöka få tag i läkaren och göra så jag får en tid så fort som möjligt.så hon skulle ringa mig så fort hon pratat med honom. hoppas hon snart ringer och att jag får en tid redan den här veckan..

källen

nu är det kvällen. ska snart försöka sova.jag slipper sova på soffan i natt för alex skulle se på en film nere så får sova i hns rum :)i morgon ska jag ringa till doktorn. hoppas bara man kommer fram någon jävla gång. ...

god morgon

somnade vid någolunda normal tid i går, somnade vid 2-3 tiden tror jag. var uppe vid nio för hade en tid hos arbetsförmedlingen och socialen vid 10. ska börja på någon kurs för arbetslösa för att få försörjningsstöd. undra hur mkt man får bara. så snåla som dom är så får man la säkert 1000 kr eller något ... men men det är iaf något.. måsta köpa mig nya skor,klippa mig. vinter jacka. lite nya kläder. men det har man inte råd med. har ett par skor och dom är det hål rakt igenom snart.. läkaren måste jag ringa eller så får jag gå ditt för att få en tid.

tracy

 

SAKNADEN ÄR STOR,KOMMER ALLTID FINNAS I MITT HJÄRTA. KOMMER ALDRIG ÄLSKA NÅGON SÅ MKT SOM DIG, DU VAR SOM ETT BARN FÖR MIG, DET HÄR VAR TIDEN DÅ VI BÅDA VAR LYCKLIGA. DU TRÖSTA MIG ALLTID NÄR JA VAR LEDSEN,LÅG MED DITT HUVUD PÅ MIN AXEL PÅ NATTEN, OCH LÅG PÅ BADRUMS MATTAN OCH VÄNTDE PÅ MIG NÄR JG STOD I DUSCHEN.

god kväll

blir nog en sömnlös natt igen har jag på kän. mår skit dåligt men vet inte riktigt varför, känner inte någon mening med livet just nu. måste försöka göra allt för att somna. kan lixom inte komma till arbetsförmedlingen+ soc,lärkare och se ut som en jävla nerknarkad pundare. det tror dom väl redan att jag är dock .... gud hjälp mig om du finns. me det gör du ju inte

god dag eller eftermiddag

vaknade vid 11 tiden i dag. ringde till habibe för har inte träffat henne på länge. följde med henne hem och tittade på film. blev bara dock halva filmen, för hon skulle och handla. sen gick jag hem för min magge är inte så bra i dag som vanligt.

blev ingen öningskörning i dag :(..  pratar med börge i dag med, han erkände att han är en jävla idiot och bad om förlåtelse

natti natt eller god morgon

klockan är 06:47


nej nu tror jag att jag måste försöka sova lite annars kommer jag vara död i morgon.ska sova i en säng i natt fan vad gött. duppel säng hellt ensam. inte sove i säng själv en hel natt på ca 5 månader . fan tiden går fort.. gött att slippa soffan..

kan inte sova

klockan är 04:04 och jag kan inte sova. tankarna bara snurrar runt där uppe i huvudet. men konstigt nog kan jag inte skriva ner tankarna verkar det som, vet inte riktigt vad jag tänker igenteligen,låter hellt sjukt men men . undra hur länge man kommer sitta vaken?. blir nog tills i morgon när jag har fått pratar ut med börge. hatar att vi ska tjafsa hella jävla tiden. kim sa att jag tror inte erat förhållande kommer hålla så mkt längre än 2 månader til.hoppa verkeligen på en förändring i det här..

till linn

bra för att du ska veta hur jävla underbar du är


Erika säger:

ja men det är jätte bra

och om du är med linn mycket behöver du inte dricka

linda säger:

hon är min ängel. skulle inte ha klarat mig utan henne faktiskt

linda säger:

hon är för snäll

Erika säger:

Nej, hon är bäst

linda säger:

ja det är hon . tänk om alla vore som hon


var är du

sitter här och är ledsen o depprimerad som fan. vart är alla vänner när man behöver dom som mest. vill gå en promenad med någon man kan prata med. ligga och gråta i någons vänns armar som säger att allt kommer bli bra.. vart finns ni när man behöver er som mest . har bara en vänn som kan trösta mig på nära håll. men hon är inte här i dag.. men vet att hon ställt upp om hon kunde . vad skulle jag göra utan henne. jag skulle nog ligga långt ner under jorden o maskar skulle äta på mig.. har ont i magen som en jävla idiot med


hmm

i dag har jag varit ute på en långpromenad med madde, madde är mammas kompis. det var rätt gött vi pratar om allt mellan himel och gjord. jag är skit förbanad på börge. jag skickade ett meddelande till han vid 12.00 och han sa att han la tak hos catos mormor. hm trodde inte han umgicks med cato längre,har försökt få tag på han sen klockan 4 typ. ringde precis och det var en tjej som svarade och fullt liv var det runt omkring. får hoppas på att det var michelle som svara. jag har ju så svårt för att höra vad det är för folk i andra änden ..han stod i duscen sa hon. hm fint av han att höra av sig.. vet snart inte vad jag ska göra när det kommer till han. kommer det här förhållandet verkeligen funka?..


hmm ?

Symtom

Generell ångestsjukdom, Generaliserat ångestsyndrom. (GAD):

"Stort svart sugande hål i magen".

Ångestsymtom är vanliga i primärvården och yttrar sig ofta i form av magbesvär, muskelspänningar, yrsel, huvudvärk etc. Obefogad oro för saker som skulle kunna hända sk framtidspanik och "oroar sig för allt". Man ser en stegrad aktivitet i nervsystemet med hjärtklappning, muntorrhet, yrsel.

Primär ångestsjukdom är kronisk med påtagliga variationer i intensitet. Förvärras ofta vid stressade händelser. Ofta mycket varaktiga eller livslånga besvär.

Utöver de symtom som brukar finnas vid en panikattack visar sig GAD med följande symtom:

  1. Muskelspänningar eller muskelvärk.

  2. Rastlöshet och oförmåga att koppla av. En gnagande oro.

  3. Otålighet, känsla av att vara på helspänn och uppjagad.

  4. Klumpkänsla i halsen eller sväljningssvårigheter.

  5. Överdriven reaktion på smärre överraskningar.

  6. Koncentrationssvårigheter.

  7. Ihållande irritabilitet.

  8. Sömnsvårigheter.

Symtomen ska ha varat minst 6 månader och får inte bero på annan psykisk sjukdom eller drogmissbruk. Personen ska vara över 18 års ålder.


FUNDERAR STARKT PÅ OM JAG KAN HA DET HÄR, TYP ALLT STÄMMER IN, TÄNKTE FRÅGA MINA NÄRMASTE VÄNNER SOM ÄR INNE HÄR SOM KÄNNER MIG TILL 100%. TYCKER NI DET VERKAR STÄMMA?


kvällen

nu sittet jag här framför datorn igen. har tittat på idol och freda hella vackan och pimplat oboy.kom på förut att jag glömt min mobil laddare hos jennifer och hon ska vara borta hella helgen, men så smart som jag är så kom jag på att jag kan ju ladda den genom datorn.. hm vad ska man göra i morgon då?. lea ed linn kanske?. eller syster?...

i dag fredag

i dag har det varit en dag med mkt att göra igen,sådana dagar som jag gillar.varit med jennifer på hennes kurs för arbetslösa,varit på arbetsförmedlingen och skreve in mig,fått en tid hos socialen m.m..nu kanske det blir lite ordning på livet igen, måste söka upp en läkare med. tror jag lider av generell ångest och det tar död på mitt förhållande med min kille och mina vänner... hoppas allt kommer fixa sig iaf

i dag

i dag har det varit en bra dag med mkt att göra. varit med jennifer typ hella dagen, vi har varit ute och kört bil i dag, jag har hittat det där jävla drag läget i dag med wiee.. vi skulle först köra martins systers bmw men kyllar slangen gick i sönder innan vi ens börjat köra, så det fick bli martins passat, men jag älskar hans bil, skulle lätt köpa den om jag hade råd. i morgon ska jag upp tidigt, ska med jennifer på någon kurs för arbetslösa, funderar på att skriva in mig där så jag får lite pengar. min högra linns är hellt cp, ser typ ingenting på det ögat ibland. sover hos jennifer i natt i soffan med katt bäbisarna.

god morgon

god morgon folket, i dag var ja uppe vid 7 tiden, skulle vara hos tandläkaren klockan 9, jag hadde inga hål i tänderna som jag rodde, det var bara en missfärgning av nikotin sa hon. jag ärlskar att gå till tandläkaren, speciellt när man får beröm om att man sköter sina tänder bra :).. 

och i dag är det ingen vanlig dag för det är linns föddelsedag . GRATTIS LINN


veckan i charlottenber + i dag

i fredags åkte jag till charlottenberg till börge,han skulle till tyskland med ronny och michell så jag var hemma hos han o passa alfred, ronny och michells hund, dom skulle komma hem klockan 3 på natten,klockan 9-10 ringer börge och säger att det är någon form av helgdag i tyskland så dom kommer inte hem förens nästa dag runt 11 tiden okej tänkte jag. nästa dag skickade jag meddelande vid 12 tiden och frågade när don kom hem, runt 2 säger han då, dom kom hem runt 3 halv 4 tiden. på lördagen satt vi hemma hos ronny och michell och drack lite öl. börge drack faktiskt väldigt lite för en gångs skull,sen drog vi till arvika, varken jag eller börge ville det igenteligen men ronny hade beställt maxi taxi och då kunde inte vi säga nej precis, det var skit tråkigt i arvika så vi åkte hem dirkekt typ. jag gick och la mig direkt v8i kom hem och börge cvar ute på vift som vanligt. sen kom han hem sent på natten och klaggade på att han hade fåt stryck av någons tjejs kille. han borde växa upp lite...

det var gött att komma hem till årjäng igen, på bussen hem satt jag bara och tittade ut genom fönstret på åkrarna och skogarna och tänkta fan vad jag älskar värmland... jag vill flytta till ett litet rött hus ute på landet vid en sjö ha en massa barn och djur som springer runt...

i morgon blir det tandläkaren, har fått mitt första hål i tanden :(.. men men lever man på godis,snus,cigg så får man skylla sig själv. nu ska det bli gött med med en cigg .. skriver kanske lite mer sen... hoppas du är nöjd nu jenni när jag skreve så mkt kyss på dig...


dagen

i dag vaknade jag typ vid 10 tiden men gick inte upp ur soffan förens klockan var typ 12, vid 14:30 kom anne och hämtade mig och syrran för att vi skulle ut och köra, jag kommer nog aldrig mer få köra annes bil. jag råkade köra på ett släpp av något slag och hella backspegeln gick sönder pluss att det blev en snygg repa i dörren .jaja sådant som händer. annars var jag rätt duktig om jag får säga det själv. jag måste tränna lite mer på mina starter för jag får riv starter hella tiden, syrran behöver med tränna på det, hon får käringstopp hella tiden. ja ja jag sa försöka att inte ge upp, någon gång måste det ju gå..

i morgon blir det charlottenberg till börge. han ska till tyskland i morgon så han komme inte hem förens på natten men men, ronny och michelle ska också med till tyskland så ska passa deras hund. det är världens goaste hund efter tracy och leo ... kommer nog inte att blogga på några dagar efter som jag ska vara hos börge hella veckan typ, sen nästa helg så ska vi upp till os till hans stugga ...

test

jag gjorde massa psykologitest och jag lider tydligen av panikångest,dålig självkänsla och generell ångest. men men jag tar inte testen på så stort allvar dock


dagen

i dag har jag varit i arvika med syrran och anne,var och gjorde syn undersökning på synsam, hadde fått lite bättre syn men vad hjälper det mig?. inte ett skit jag är typ blind ändå. syrran klaggar över att hon är blind som har minus 1. hej minus 7.25 säger jag bara...syrran fick sig ett par jätte fina glasögon. vill med ha nya, sådana där fyrkantiga snygga, synd bara att det skulle se ut som flaskbottnar på mig ;)..

börge blir bara konstigare och konstigare, jag kanske kräver för mkt av honom. jag tror vi är från hellt olika planeter. jag tänkte skriva att vi inte pratar samma språk men det skulle bli lite dummt efter som vi inte gör det ;)..

i går fick vi teori böckerna. börja på andra kapitlet i dag och kände bara nej jag kommer aldrig klara det här. första var riktigt änkel så det kändes extra jobbigt när man kom till andra... varför måste man ha dyselexi . orka vara dålig på allt hella tiden.. var ute och åkte några svängar med linn förut var riktigt skönt att bara sitta där brevid henne och prata...

RSS 2.0