HJÄRTA=SMÄRTA

varför ska alltid ens hjärta vara stakare än huvudet?... jag älskar min kille men mitt huvud typ hatar han, det är skit svårt att förklara. bara han kunde visa lite kärlek och sluta dricka så ofta så tror jag det skulle bli bättre. jag vill så gjärna ha en bra framtid. söker efter en kille att dela livet med, men är han rätt, det är det som är frågam..

jag och linn tjafsade för ett litet tag sen för att jag var en sådan jävla idiot som vanligt, haf har sagt förlåt och tror hon har godtagit det,men allt känns så jävla stelt mellan oss nu, har inte umgåts på år eller dar och hon har slutat frågat mig om vi ska hitta på något .. förstår om hon känner sig uttnytjad men det är inte min mening, önska jag kunde ställa upp för henne om bara till helften av det hon gjort för mig ..


känslor varför finns ni?

i dag

skulle igenteligen på kursen ute på kyrkerud i dag men orkade inte kliva upp ur soffan i morse, idag kommer troligen min lilla gulle gris.. man kanske borde klä på sig lite kläder och göra sig i ordning snart men men ...
syrran misslyckades på teorin i dag :(.. ge inte upp baby bättre lycka nästan gång.. snart har jag uppkörning med. får hoppas det går bra, tror dock inte det men men ... är värsta fina vädret ute med så man kanske borde ta en promenad, synd bara att det är så tråkigt att gå själv..

helgen/måndag

i helgen var jag i charlottenberg hos börge, på lördagen var vi i norge och spelade bowling m.m , jag höll faktiskt på att vinna ett tag men sen gick det åt helvete och jag kom 3:a tror jag.. jag har börjat virka med, inte för att jag kan det men det är avslappnande.. har varit i säffle i dag och kört bil. snöade som fan och var lite halkigt här och där, men gick faktiskt sjukt bra i dag så är på bra humör..

tisdag/onsdag

i går åkte jag hem till syrran och sov över där, hjälpte henne att färga håret,spelade buzz och singstar och jag förlorade som vanligt. i dag har jag ridit på sandras häst med .


i går och i dag

var med mamma jobbt i går hadde film kväll, sov över på hennes jobb med massa ungar runt 9-12 års åldern, dom var faktiskt väldigt snälla och lyssnade rätt bra, men dom var lite jobbiga klockan 7 på morgonen när dom precis vaknat. alla barnen låg och sov runt 5 tiden så det blev inte så jätte mkt sova . är trött som fan men klarar inte sova...

ingen börge under helgen troligen

blir tydligen inte att träffa börge under helgen för det var ingen som kunde köra mig . åsa skulle på film kväll och vara chuför som jag fatta det,linn skulle till norge. veronika skulle till vålberg,frågade jennifers martin med men han skulle tänka på saken.ska troligen hjälpa mamma jobbet i morgon, men först blir det trafikskolan och dom jävla frågorna igen, sandra skulle hjälpa mig lite... trött på folk som skriver anonymt varför inte bara stå för vem man är ?.... skulle behöva duscha med men får bli i morgon tidigt i stället tror jag .. ska snart sova med ..

bla bla bla

varit på trafiskolan i dag igen och försökt mig på repitions frågorna. går åt helvete som vanligt.jag vill ha ett läs huvud. pappa ringde nyss, han var inte så glad på mig för att jag inte lägger ner mig,man orkar inte hut mkt som hellst när man bara misslyckas hella tiden. funderar på att skita i det för det kommer inte att gå ändå .  

i dag

i dag har jag varit på kursen ute på kyrkerud,var jätte tråkigt,var rastlös som fan, jonna var också på kyrkerud så vi tog följe hem, sa även hej till joel,hinner typ aldrig stanna och prata med honom för jag är alltid så stressad eller så är han det . har precis åte mat och nu sitter jag här och drygar mig ..

god dag

i dag har jag varit på trafik skolan och försökt mig på frågorna på datorn men det går inte så jävla bra men men... emelie har skreve igen men orka bry mig om elaka kommentarer,jag försöker så gott jag kan och om det inte dugger så får det väl vara.kommer värken läsa eller godkänna hennes kommentarer ändå.  i dag ska jag ha en sådan dag då jag inte gör ett skit ..

kvällen

jag o mamma har suttit och gjort inbjudnings kort hella kvällen typ, det blev faktiskt riktigt bra . mikael fyller ju snart 40 .. trött som fan , funderar på att snart gå och lägga,men jag kan ju inte gå och lägga mig när jag vill tyvärr :(..

tjosan

hej har inte skreve i bloggen på länge nu så kanske är på tiden,såg att emelie hadde skreve att jag inte brydde mig om jenni men det gör jag mer än vad både hon själv och emelie tror. men jag har inte all tid och energi i världen och vet inte hur jag ska göra alltid. men jag bryr mig jätte mkt om henne och älskar henne som en vänn,vet att jag inte ställt upp så mkt som jag igenteligen kan göra..


i helgen så har jag varit hos joel en sväng,han var ovänn med sin tjej så jag skulle gå ditt och prata lite med honom tänkte jag,men det var inte så lätt att prata med honom han var skit full och hellt mysko. funderar på om det bara var alkohol i kroppen på han . för han började prata om massa konstiga grejer ... var även i t-fors med sötisen linn och klippte mig och köpte nya skor. blev jätte nöjd med den nya frillan, sen så var jag även hos börge en sväng, vi satt hemma hos han ensamma för en gångs skull, vi blev lite ovänner men det är över nu ...

tisdag

blev inget säffle i dag ,hemma och är sjuk :(..hopas ja blir bättre tills i morgon då det är halk bannan,ucha nervös är jag lite inför det. jennifer är ju med så det känns lite bättre iaf. sämst av alla är man väl också men men....vill att jenni ska komma till helgen,men hon har väl inte råd :(


i dag

i dag har jag varit i säffle och kört bil hella dagen typ. gick rätt okej faktiskt. trött och sliten som fan men men . hungrig är jag med.

god kväll

börge kom i går, vi spelade bowling och åt på resturang och hade det trevligt, sandra och mangnus var också med. var faktiskt gött att det var nyktert. nu sitter jag i mörkret och skriver för typ alla glöd lampor har gåt i sönder här uppe, har tänt värme ljus runt om kring mig så jag iaf ska kunna se något.. jag inte fåt mina jävla pengar av soc än heller som dom lovat..     en anonym som verkar gilla att skriva och klagga på mig hella tiden men, orka bry mig ... massa som skriver på msn med ... i morgon ska vi åka till säffle med körskolan , hoppas vi får köra bmw:n för den andra bilen gillar inte mig..



RSS 2.0